Toimitus- ja ostoehdot

Lindfelt Bygg Rakennus, 2221606-4.

1. Toimitusehdot
1.1 Käytämme pääasiassa Postin palveluita toimituksissamm

2. Palautus

2.1 Jos ostaja on saanut virheellisen tuotteen, on ostajalla oikeus palauttaa tuote ja saada uusi ilman kustannuksia. Ennen tuotteen palauttamista on ostajan kuitenkin sovittava myyjän kanssa, miten palautus tapahtuu.

2.2 Jos ostaja on tilannut väärän tuotteen ja haluaa palauttaa sen, ostajan on maksettava kaikki palautuksesta aiheutuvat kustannukset. Myyjään on otettava yhteyttä ennen palauttamista. Palautusoikeus koskee vakiotuotteita. Asiakaskohtaisia tuotteita, jotka on valmistettu erityisesti asiakkaalle, ei voi palauttaa. 

2.3 Jos ostaja havaitsee kuljetusvaurion, on siitä ilmoitettava suoraan kuljetusliikkeelle tavaran vastaanoton yhteydessä.

2.4 Jos myyjä on huolehtinut kuljetuksesta CPT:n mukaisesti, on kuljetusvaurioista ilmoitettava myyjälle, joka reklamoi asiasta kuljetusliikettä.
 

3. Maksuehdot

3.1 Myynnissä laskua vastaan on voimassa 14 päivän maksuaika, jollei muuta ole sovittu.
Luottotiedot tarkistetaan normaalikäytännön mukaisesti.

3.2 Eräpäivän jälkeen sovelletaan Suomen Pankin viitekorkoa lisättynä kahdeksalla prosenttiyksiköllä (korkolain pykälän 4 a mukaisesti).  (2016  8,5%)

3.3 Mahdolliset huomautukset laskusta tulee tehdä kahdeksan päivän kuluessa laskun vastaanottamisesta.

4. Takuu

4.1 Tuotteillamme on yleisesti 12 kuukauden takuu. Takuun voimassaolo alkaa päivästä, jolloin tuote on toimitettu myyjältä ostajalle.

4.2 Takuu ei ole voimassa, jos tuotetta on käytetty väärin tai jos se on asennettu virheellisesti.